Stasjonsvegen 16

2100 SKARNES

Grensevegen 639

2240 MAGNOR

Rådhusgata 1

2270 FLISA

Flissundet Motorservice AS

Flissundet logo

Flissundet Motorservice AS
Siden etableringen i 1990 har vi drevet et moderne bilverksted som alltid har fulgt utviklingen. Vårt fokus har alltid vært god service og kvalitet for deg som kunde. Vi har siden 2000-tallet blitt kjent som problemløsere på elektronikk og en av Norges mest pålitelige innenfor Chiptuning og justering av motorer på kjøretøy.

Bilverksted
Vårt verksted er en del av Meca-kjeden. Noe som gir deg som kunde kvalitet i alle ledd til en konkurransedyktig pris. Vi gjør vårt ytterste for at både du og bilen din skal ha et hyggelig besøk hos oss. Hos oss vil du få tips og anbefalinger for et så problemfritt bilhold som mulig, men det er alltid du som kunde som velger hva du vil ha utført. Vårt Bilverksted har siden 1990 hatt en fantastisk utvikling, og vi ser lyst på fremtiden ved å fortsette å utvikle oss på det siste innen teknikk.

Tuning
Siden starten av 2000-tallet har vi installert tuning på biler av topp kvalitet. Vårt mål er å levere et produkt som virker og som ikke går utover holdbarheten på kjøretøyet. – Dette er vi stolte over at vi klart i snart 20 år. Våre teknikere er bil entusiaster som stadig utdanner seg videre både internt og på kurs hos samarbeidspartnere i Europa. Vi har kanskje landets råeste testhaller med alt av testere og 2 dyno benker.

Flissundet Motorservice AS
Flussundvegen 37
2270 Flisa
Tlf.: 62 95 59 90
www.flissundet.no

Kvalifikasjoner

Publisert

21. oktober 2019