Stasjonsvegen 16

2100 SKARNES

Grensevegen 639

2240 MAGNOR

Negardssvingen 2

2270 FLISA

Eskoleia

Eskoleia

Norsk Gjerde og Metalldukfabrikk (NGM) ble etablert 1912 på Ryen i Oslo. På 70-tallet flyttet bedriften til Kongsvinger, og i 1992 ble navnet endret til Eskoleia AS. Vi har i dag 4 forretningsområder. 

Eskoleia stålproduksjon. Norges eneste produsent av garderobeskap i stål til private, næringslivet og det offentlige. Vårt mål er å være blant Nordens fremste produsenter av oppbevaringsløsninger i stål. Vi tar også på oss oppdrag innen produktutvikling, eller produksjon av komponenter eller salgsklare produkter som underleverandørprodusent. Til sammen har vi mer enn 100 års erfaring med produksjon av produkter i forskjellige metaller. All produksjon foregår i egne lokaler på Kongsvinger, hvor vi designer nye produkter eller produserer kundespesifikke løsninger.

Eskoleia personalutvikling. Eskoleia bidrar til at personer utenfor ordinært arbeidsliv får mulighet for arbeidspraksis og utvikling av kompetanse for å bedre mestre nytt yrkesvalg eller beholde jobben. Vi har et tverrfaglig og kompetent veileder-team som bistår personer innenfor omstilling og arbeidsinkludering. Vi har et omfattende og godt samarbeid med næringslivet, og kan derfor tilby arbeidspraksis innenfor veldig mange yrker. Vi er godkjent lærebedrift i 11 forskjellige yrkesfag. Vi tilrettelegger individuelle og tilpassede utdanningsløp for lærlinger, lærekandidater og praksiskandidater.

Alternativ Bemanning & Rekruttering. Eskoleia bistår næringslivet innenfor rekrutering og bemanningstjenester. Tett oppfølging av våre dyktige kandidater både i forkant, under og etter endt oppdrag sikrer nødvendig trygghet i prosessen. Eskoleia ønsker å være din foretrukne samarbeidspartner med å finne kandidater med rett kompetansen til din bedrift.

Eskoleia barnehage. Kom og bli med oss på safari! Vi leker, fantaserer, drar på eventyr og opplever spenning og utfordringer i trygge omgivelser. Vi setter barnet i fokus og har fokus på å skape et kreativt miljø som preges av glede, humor og latter. Vi legger til rette for at barna utvikler seg og bygger selvtillit gjennom å mestre og å få lov til å være seg selv. Eskoleia barnehage tilbyr et miljø hvor barna får bruke seg selv, blir sett og veiledet.

www.eskoleia.no