Stasjonsvegen 16

2100 SKARNES

Grensevegen 639

2240 MAGNOR

Rådhusgata 1

2270 FLISA

Miniseminar: bærekraftig bygg i tre

 Velkommen til miniseminar om bærekraftige bygg i tre

– Det skal bygges for milliarder de kommende årene! 

Fredag 14. februar kl. 09.00 – 13.00 

14. Februar inviterer vi små og mellomstore bedrifter i byggenæringen til miniseminar om bærekraftige bygg i tre. Det blir presentert konkrete eksempler på innovative løsninger med trekonstruksjoner. Bl.a. kommer TEWO – en ny storsatsning innenfor norsk, bærekraftig treindustri. TEWO produserer byggsystem basert på isolerte massivtre-elementer og har sin produksjon i Hurdal. 

Prosjektleder fra byggingen av Bjørkelangen skole kommer og forteller om erfaringer fra skolebyggprosjektet som kostet totalt Kr 23.000 pr m2 eks. mva. Prosjektet viser med det at tre er konkurransedyktig sammenliknet med stål og betong. 

Are Treindustrier, med datterselskapene Are Brug, Jatak Kaupanger og Jatak Ringsaker, har lang erfaring innen industrielt trebyggeri og er en kompetansepartner på tre. De viser eksempler fra sine prefabrikkerte og fleksible konstruksjoner som er mye brukt i byggeprosjekter der miljø, kvalitet og økonomi er viktig. Se øvrig program neste side og spre gjerne invitasjonen til andre i ditt nettverk. 

Gratis deltakelse og påmelding innen 12.februar til: post@naringshagenostfold.no

Last ned programmet her:

 

Forrige

Neste