Stasjonsvegen 16

2100 SKARNES

Grensevegen 639

2240 MAGNOR

Rådhusgata 1

2270 FLISA

Etablererkurs i Innlandet

Etablererkurs i Innlandet

Sør-Hedmark Næringshage og samarbeidspartnere er klare for å arrangere Etablererkurs i Innlandet. Vi ser fram til å møte både gründere og etablerte bedrifter med spennende ideer.

Brenner du for en idé og ønsker innspill på hvordan du kan utvikle den videre? Går du med tanker om å starte egen bedrift, men lurer på hvor du skal begynne? Har du bestemt deg for å satse og ønsker gode støttespillere på veien? Da bør du melde deg på Etablererkurs!

Det er totalt 8 bedrifter som utgjør Siva-partnerne i Innlandet, og som samarbeider om å levere Etablererkursene i Innlandet. De 8 bedriftene er Sør-Hedmark Næringshage AS, Klosser Innovasjon, Sør-Østerdal Næringshage AS, Rørosregionen Næringshage AS, Total Innovation AS, Valdres Næringshage AS, Skåppå AS og Landsbyen Næringshage AS.

Hvordan?
Den første samlingen/kurskvelden på Etablererkurset er gratis. Ønsker du å bli med videre koster det kr 1.100 for hele kurset. Kurset er lagt opp til en blanding av arbeidsoppgaver/læring som gjøres hjemmefra før samlingene via en digital plattform, og undervisning/workshops under de digitale samlingene. Etter endt kurs vil du ha din egen forretningsplan. I tillegg til kurset får du inntil 4-6 veiledningstimer, individuelt eller i grupper, for temaer som du ønsker spesielt å få belyst.
Les mer om kursene og meld deg på her: https://etablererkursinnlandet.no/

Forrige